مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد اجاره

با سلام
آیا انتقال ملک از طرف مالک به زوجه خود و پایان رسیدن قرارداد اجاره با مالک قبلی؛
1: آیا قرارداد اجاره پس از انقضای مدت اجاره باطل میشود؟
2: مستاجر بدون قرارداد با استناد به وضعیت کرونا میتواند منزل را تحویل ندهد؟
3 مالک جدید حاضر به انعقاد قرارداد با مستاجر نیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پس از ا نقضای مدت قرارداد اجاره ، قرارداد خودبخود منفسخ می شود ولی طبق مصوبه ستاد کرونا ، دستور تخلیه صادر نمی شود مگر در صورت شرایط خاص . در صورت انتقال مورد اجاره به زوجه اولا باید انتقال رسمی در دفتر اسناد رسمی صورت بگیرد و دوم باید اثبات بشود که انتقال صوری و برای تخلیه مورد اجاره نیست و ...