مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه نیروهای مسلح به بیمه تامین اجتماعی

با سلام. من 14 سال سابقه بیمه ارتش و یک سال و نیم هم تامین اجتماعی دارم. گفتند باید سابقه تامین اجتماعی ده سال بشود که من 8 سال و نیم رو خریدم و پول واریز کردم. الان دو ماه حقوق یک تومن میگیرم این مدت هر چی رفتم به من گفتند باید اول حقوق تامین اجتماعی برقرار بشود و بعد برای انتقال بیمه اقدام کنیم. الان دو ماه گذشته و باز رفتم میگویند دیگر نمیشود و باید همزمان انجام میشد. الان من به کجا بروم؟ آیا همچین چیزی که خودشون اشتباه کردند، درست هست و نمیشود کاری کرد؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر مدارک کافی دارید ب دیوان عدالت اداری مراجعه کنید