مشاوره حقوقی رایگان - مستمری سرباز فوت شده

سلام. برادر من در سال 86 در سربازی و در حین رانندگی فوت میکنند. گواهینامه نداشته ولی بیمه بودند تا یک مدت کوتاه حقوق او را دادند اما یک دفعه قطع کردند و به دلیل های مسخره وقتی با چند نفر صحبت کردیم ترسیدند و با دولت روبرو بشوند و ما رو هم منع کردند اما الان بعد چند سال اگر بخواهیم دوباره وکیل بگیریم و پرونده رو به جریان بیندازیم، آیا ممکن هست حقوق او به جریان بیفتد و بدهند یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حقوق مستمری به بازماندگان متوفی می رسد می توانید پیگیری نمایید