مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام درمورد مطالبه مهریه سوال داشتم. همسرم قبل این که مهرم رو اجرا بزارم اموالشو زده به نام خانوادش و فعلا چیزی به اسمش نیس. خودم هم دوساله که خونه رو ترک کردم و خونه پدرم زندگی میکنم. بعد اجرا گذاشتن نفقه و مهریم شوهرم به دادن نفقه هم محکوم شده خودش درخواست اعسار از مهریه داده..میخاستم بدونم راهی هست که بشه مهریمو کامل ازش بگیرم تا قسط بندی نشه چون میدونم داراییش زیاده و توانایی پرداخت 110تا سکه رو داره. ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام شما باید در جلسه اعسار با اریه مدرک ثابت کنید همسرتون تمکن مالی داشته و ده روز قبل جلسه به شعبه مربوطه مراجعه کنید و اموالی که مدعی هستید قبل مهریه شما منتقل کرده درخواست استعلام کنید مثلا اگه خودروی داشته برای زمانی که خودرو را انتقال داده نامه برای راهنمایی و رانندگی بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

باید بتوانید معامله به قصد فرار از دین را اثبات کنید