مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جریمه تاخیر خودرو

باسلام
مدتی است که خودرو را تحویل گرفته ام و در سند جریمه تاخیر قید گردیده اما مدت 4 ماه است خودروساز می گوید بودجه پرداخت نداریم میخواستم بدونم باید چیکار کرد ایا خودروساز بعد از مدتی که سند خودرو صادر کرده است تا زمان پرداخت هم باید جریمه بدهد یا هر زمانی دلش بخواهد می تواند همان مبلغ قبلی را پرداخت کند ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر پرداخت جریمه دیرکرد و خسارات تاخیر و سایر خسارات برای خودروساز ارسال نمایید و سپس ...