مشاوره حقوقی رایگان - مستقل زندگی کردن

سلام من دختری 19ساله هستم پدرم فوت کرده مادرم ازدواج کرده ولی جدا زندگی میکنن من هم با مادر و خواهرم زندگی میکنم مادرم به من اجازه بیرون رفتنو تصمیم گرفتن در هیچ موضوعی را نمیدهد چندین بار هم مرا به دسته داییم و عمه ام داده و مرا انقدر کتک زدند که از حال رفتم و مرا تهدید به بریدن سرم کرده اند ایا میتوانم شکایت کنم یا مستقل زندگی کنم من هیچ حقوقی ندارم ولی از پدرم ماهانه درامد و یک ماشین و خانه مانده است ایا نفقه یا حقوقی به من تعلق میگیرد؟ که مستقل زندگی کنم:)

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

با سلام
در صورت مجرد بودن و یا اشتغال به تحصیل میتوانید از پدر مطالبه نفقه کنید