مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از خانواده

سلام خسته نباشید من دختر22سالمه
از 16سالکی فکر فرار داشتم اما خانوادم و دوست داشتم و نرفتم الان دیگ تحمل کارشون و رفتاراشو و.. ندارم خیلی عصبیم کردن 22سالمه اجازه بیرون رفتن با دوستام ندارم با کلی دنگ و فنگ میرم بیرون
میخوام فرار کنم ولی تو ایران باشم خودم جمع و جور کنم ی مبلغ خوب برم کشور دیگ بنظرتون اگر این کار کنم پیگیری کنند میتونن برمگردونن اگر خودم نخواهم!؟. آخه موضوعش پیش آمد گفتن پیدات میکنیم و میکشیمت منم حق زندگی و حق انتخاب دارم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
با انجام کار قانونی نمی توان پولی پس انداز کرد که بتوانید به راحتی از کشور خارج شوید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید