مشاوره حقوقی رایگان - تراکم ساخت مازاد و طبقات اضافه همسایه

با سلام
همسایه ما که ملکش در نبش دو خیابان 18 متری قرار دارد اقدام به ساخت کرده با اینکه مجوز ساخت 65 درصد داره 100 زمین را گودبرداری کرده و پارکینگ زده و همکف رو هم کلا تجاری و با داشتن مجوز پنج طبقه می خواد هشت طبقه بسازه
پشت بام تجاری رو می خواد تراس کنه که به حیاط ما و دو طبقه از ساختمان ما مشرف میشه و دیوار حیاطش به ارتفاع شش متر میشه که سایه انداز حیاط ما میشه
ما چطوری می تونیم مانع از ساخت تجاری 100 درصدش بشیم
رفتم شهرداری گفته چون همسایه غربی شماست سایه اندازی نداره

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ملاک شهرداری است لیکن اگر شکایت دارید دیوان راهکار ان است