مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مشترک

سلام. سوالی در مورد دیوار مشترک بین دو همسایه دارم. میخوام بدونم چطور میشه همسایه رو به تخریب دیوار مشترک الزام کرد؟ درچه صورت امکان پذیره که یک همسایه ملزم بشه که دیوار مشترک رو اجازه تخریب بده؟

پاسخ ها :

عباس  عباسي مهر

جناب آقای عباس عباسي مهر :

با سلام در صورتی که برابر نظر کارشناس رسمی دادگستری بیم ریزش آن و ضرر متصور باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتوانید جهت مشاوره دقیقتر و بررسی مستندات از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید.تا مناسبت ترین راهکار خدمت شما ارائه گردد.