مشاوره حقوقی رایگان - ولايت قهری، اقاله

پدر بزرگ ملكي را به نام نوه پسري خود صلح عمري ( كليه خيارات از طرفين ساقط ) مي كند ، در پي اختلاف كاري با پدر نوه ( يعني پسر خود ) با ادعاي ولايت، ولي بدون توجه به مصلحت صغير اقدام به اقاله ي ملك مورد نظر به نام خودش (پدر بزرگ) مي كند.
١-آيا با وجود پدر اين اقدام پدر بزرگ قانوني است؟
٢-پدر صفل صغير چه اقدامي مي تواند جهت برگرداندن ملك به طفل انجام دهد؟
٣- درخواست ما ، ابطال معامله؟ ابطال سند؟ يا بطلان اقاله باشد؟
قبلا از پاسخگويي شما سروران سپاسگذارم.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

فردا ساعت اداری تماس بگیرین جهت توضبح کامل