مشاوره حقوقی رایگان - اقامت ایران

سلام من مدیر عامل شرکتی در ایران هستم میخواست اقامت ایران را بگیرم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام
با سرمایه گذاری 250 هزار یورو یا معادل آن میتوانید اقامت 5 ساله در ایران بگیرید
و یا یکی از موارد زیر:
1) دارای 5 سال سابقه اقامت قانونی متوالی یا متناوب در ایران بوده و به هنگام تقاضا به سن 18 سال تمام رسیده باشد.

2) دارای دو سال سابقه اقامت قانونی متوالی یا متناوب در ایران بوده و مقام عالی علمی یا شغل یا تخصص او در امور تولیدی و عمرانی به تأیید مقامات صلاحیتدار مملکتی رسیده باشد.

3) دارای دو سال سابقه اقامت قانونی متوالی یا متناوب در ایران بوده و خدمات شایسته و ارزنده او به امور عام المنفعه در ایران به تأیید مقامات صلاحیت‌دار مملکتی رسیده باشد.

4) دارای دو سال سابقه اقامت قانونی متوالی یا متناوب در ایران بوده و در امور تولیدی و عمرانی ایران که مورد تأیید مقامات صلاحیتدار ایران باشد سرمایه گذاری کرده باشد.

5) دارای دو سال سابقه اقامت قانونی متوالی یا متناوب در ایران بوده و درآمد شخصی یا حقوق یا مستمری بازنشستگی او به تأیید یکی از بانک‌های مجاز ایران رسیده باشد.

6) دارای زن و فرزند ایرانی باشد.