مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهام متوفی

با سلام.
پدربزرگ من دارای تعدای سهام از شرکت کابل سازی است ولی الان فوت کرده است. دو تا پسر هم داشت و آن ها هم فوت کردند. الان برای انتقال سهام بین وارث باید چه کاری انجام بدهیم؟ امکان انتقال سهام بین نوه ها وجود دارد؟
با تشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام اگر متوفی فرزند زنده دیگری نداشته باشد اموالش به نوه هایش می رسد و نوه ها میتوانند گواهی انحصار وراثت پدربزرگ و پدران خودشان را اخذ کرده و نسبت به انتقال سهام اقدام کنند