مشاوره حقوقی رایگان - همکاری با نیروی انتظامی

سلام. رای بدوی پرونده ام در دادگاه تجدید نظر تایید شده است ( 5 سال حبس که یک سال آن تعلیق شده) اینجانب فاقد سابقه کیفری می‌باشم و چون پدری 72 ساله دارم که بیمار است و کسی جز من از او نگهداری نمیکند و با رفتن من به زندان جان و سلامتی او رو به خطر می اندازد. به همین دلیل به دروغ به او گفت و حبس من کلا تعلیق شده تا در استرس نباشد. اگر هم نروم و وثیقه ای که گذاشتم بخواهد ضبط شود چون سند مشاع و ارث پدرم می‌باشد و چون خانواده پدری مذهبی است آینده من تباه است. اگر به آن جا بخواهد بکشد تصمیم گرفتم جلو دادگاه انقلاب اصفهان خود را به آتش بکشم چون ...
آیا میشود به دادستان یا قاضی اجرای احکام پیشنهاد معرفی کردن و کمک برای دستگیری یک قاچاقچی و پخش کننده مواد مخدر را داد در صورتی که حکم پرونده من را کلا تعلیق کنند و یا مجازات حبس من را با پابند الکترونیک بگذارانم؟ نظر شما چیست؟
واقعا مستاصل شدم. لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام با توجه به شیوع بیماری کرونا معمولاً پس از چند روز ماندن در زندان با اخذ ضمانت یا وثیقه می توانید از مرخصی استفاده نمایید.