مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد مستاجر

باسلام. خواهرم منزلی دارد که مستاجرش چندسالی ست که ساکن بوده و هرسال مبلغ ناچیزی به ودیعه اضافه میکردیم ولی امسال پدرم میخواهد ساکن شود و مستاجر میگوید رفتم از شورای حل اختلاف سوال کردم و شما نمیتونید به من بگید برو و باید با 25درصد افزایش یکسال دیگه هم بمونم و دولت هم مصوبه داده و حالا دارد اذیت میکنه و رفتارهای خوب مارا فراموش کرده.آیا امکان این هست که از طریق شکایت عذرش را بخواهیم.ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شرایط اجاره شما باید بررسی و با مصوبه ستاد کرونا تطبیق داده شود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید