مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام من شاغل هستم بیمه تامین اجتماعی واریز میکنم شوهرم هم بیمه تامین اجتماعی واریز میکند خدایی نکرده اگر اتفاقی برای شوهرم افتاد من میتونم حقوق بازنشستگی شوهرم را بگیرم همزمان هم حقوق بازنشستگی خودم را بگیرم

پاسخ ها :

مهدی یوسفی چهرقانی

جناب آقای مهدی یوسفی چهرقانی :

سلام
نخیر.شما درصورتی حقوق ایشون را میتونیذ بگیرید که حقوق بگیر نباشید.حقوق ایشون به سایر وراث که حقوق نمیگیرن میرسه