مشاوره حقوقی رایگان - میزان دریافت نفقه در دوران عقد

سلام من میخوام برا دریافت نفقه ام شکایت کنم میخواستم بدونم باید چه مقدار بنویسم که هر ماه میخوام نفقه بگیرم ؟ شغل نامزدم هم مغازه پخش شوینده ، بهداشتی ، غذایی داره البته مغازه اجاره هس و با پدر و برادرش کار میکنن تا جایی هم که من میدونم روزانه حدود 30 میلیون اینا کار میکنن که خودشم میگه از این مبلغ فقط روزانه 300 به بالا برا من باقی میمونه و اینکه خودم هم خانه دار هستم و 20 سالمه از زمان عقدمون هم فقط برام هر ماه 100 تومن پول میداد

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باجلب نظركارشناس رسمي در رشته نفقه اقدام نماييد و دادخواست دهيد