مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه

اینجانب دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد یک دانشگاه دولتی می باشم. پس از مشروطی در ترم اول، استادی که در ترم دوم، 2 درس (3 واحدی) با او داشته ایم، نمرات یکی از دروس را در انتهای ترم دوم وارد نکرده و تا انتهای ترم 3 ، ثبت نمره این درس را به تاخیر انداخته است. از طرفی، ترم سوم را نیز با این استاد 2 درس دیگر را نیز گذرانده و امتحانات این دروس را نیز داده ایم. در نهایت، در انتهای ترم سوم، نمره درس باقیمانده از ترم دوم زده میشود و در همان زمان اموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام میکند که شما 2 ترم اول مشروط شده اید و باید به کمیسیون موارد خاص بروید تا در مورد ادامه تحصیل شما تصمیم گیری شود. حال بعد از چند ماه رای به اخراج اعلام نموده اند. سوالی که مطرح است این است که ایا می توان یک دانشجو را سه ترم به دانشگاه کشاند و درگیر دروس ترم 3 نمود تا این دانشجو یک نیمسال را طی کند و سپس به کمیسیونی برودکه یک ترم بعد (در انتهای ترم 4)جواب ان بیاید و به این طریق یکسال دیگر را هم زمان او را گرفت و عملا یکسال زمان او را اتلاف کرد و باعث عقب ماندگی بیشتر او شد؟(یعنی حکمی که باید پس از ترم 2 به او داده میشد،پس از ترم 4 به او داده شد)هزینه اتلاف سرمایه عمر دانشجو چه میشود؟1-آیا شکایت حقوقی از دانشگاه و یا استاد میتوان نمود؟ 2-یک استاد در مقطع ارشد میتواند 5 درس 3 واحدی با دانشجویان داشته باشد و دانشجویان انتخاب دیگری نداشته باشند؟ ایا این تخلف نیست؟

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود از طریق دادگاه اداری و سپس دیوان عدالت اداری شکایت کنید