مشاوره حقوقی رایگان - بهم زدن عقد

سلام. من 3سال پیش با یه پسری عقد کردیم که بعد گذشت 2ماه متوجه شدم اعتیاد دارن و به صورت توافقی جدا شدیم و چون دوشیزه بودم با نامه از پزشک قانونی و محضرخونه شناسنامم سفید شد، 9ماه پیش دوباره متاهل شدم و دوران عقد هستیم و همچنان دوشیزه هستم، همسرم ادعا میکنن که شما ازدواج قبلی از من پنهان کردید فریب در ازدواج از من شکایت کردن و میخاد عقد باطل کنه اما من قبل عقد به ایشون و خانوادشون بیان کردم و گفتند گذشته ها گذشته ولی الان ادعای دیگه ای دارن من باید چیکار کنم آیا عقد باطل میشه و تمامی حقم (مهریه،نفقه) پایمال میشه؟

پاسخ ها :

سیدرضا رضوی

سیدرضا رضوی :

سلام اگه شما نخوای عقد باطل نمیشه و دلیل بر بطلان عقد نیست و مهریه شما و سایر حقوق به شما تعلق میگیره