مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج

سلام
من سال‌ها پیش ازدواجی داشتم و در دوران نامزدی جدا شدم و ان زمان بدون تایید پزشک قانونی دادگاه اجازه تعویض شناسنامه داد
دو سال است که با فردی ازدواج موقت داشتم الان می‌خواهیم آن‌ را رسمی و‌ دایمی کنیم.
با توجه به اینکه دوشیزه نیستم و در شناسنامه‌ام اثری از ازدواج قبلی‌ام نیست
ایا باز هم برای ازدواج نیاز به اجازه پدر دارم؟ به استناد چه چیزی محضر‌ملزم به جاری کردن عقد قانونی است؟

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

سلام شما باید به دادگاه مراجعه کنید و درخواست اثبات ازدواج و ثبت آن را بنمایید

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

برای غیر دوشیزه نیازی به اذن پدر نیست