مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو جلوی درب ورودی

سلام. ما در یک خانه با پنج واحد زندگی می‌کنیم که حیاط و پارکینگ آن مشاع است. ما در طبقه همکف هستیم و جلوی درب ورودی خانه حیاط مسقف است که به عنوان پارکینگ استفاده می‌شود. دو تا ماشین جلوی درب خانه پارک می‌شود. آیا این قانونی است چون دود اگزوز و همچنین رفت و آمد برای ما سخت است. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
استفاده از مشاعات باید با توافق همه مالکین باشد واگر تصرف در مشاعات موجبات مزاحمت شمارا فراهم میکند میتوانید شکایت نمایید