مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی و لواط

سلام. دو سال پیش فردی که 18 سال سن داشت و من را که 16 سال سن داشتم با دروغ از درب خانه با ماشین به منزل برد و با زور من را زمین گیر کرد. کمی مقاومت کردم ولی به من 10 تا 12 ضربه شوکر زد {روی کاپشن} و به من تجاوز کرد { با استفاده از 3 کاندوم و وازلین} دخول صورت گرفت زیرا هنگامی که آلت او رو داخل کرد متوجه شدم و درد خیلی بدی داشت. بعد از گذشت 5 دقیقه رفت که داخل ماشین چیزی بیاورد و من از درب حیاط آن ها به کوچه رفتم. حال من بد بود و کفش نداشتم. کوچه بن بست بود و نتواستم فرار کنم و درب ها را میزدم و داد میزدم و کمک میخواستم از یکی از درب ها رفتم بالا و به من رسید و من رو گرفت و با زور به داخل خونه برگردوند. این صحنه را همسایه ها دیدند ولی برای کمک من کاری نکردند. {همسایه ها زن بودند و مردی بیرون نبود} یکی از دوستان او هم که در همان کوچه بود وقتی بیرون آمد با ما به حیاط آمد و رفتیم درب آن طرف که کفش بپوشم و به من گفت که الان پلیس میاد و هر دوی ما رو دستگیر میکند. من هم چون میدونستم بی گناه هستم الکی با او موافقت کردم و کفش که پوشیدم وقتی میخواستیم سوار ماشین بشیم دیدم که همسایه ها بیرون از خانه بودند و درب یکی از خانه ها باز بود و به سرعت دویدم او هم من را دنبال کرد ولی خوشبختانه توانستم یک زور محکم بزنم و درب را پشت سر خود ببندم و او دیگر فرار کرد و به کلانتری زنگ زدم. بعد از چند ماه خودش رو به آگاهی داد و تمامی حرف های من رو انکار میکرد و میگفت اصلا نمیدونه که شوکر چی هست من به پزشکی قانونی هم رفتم ولی چون ارضا نشده بود، چیز خاصی مشخص نشد و فقط گفتند که کمی مقعد گشاد شده و حتی ضربات شوکر را هم نتوانستم ثابت کنم. چون از روی کاپشن زد و دکتر میگفت که حتما باید اثر کبودی روی بدن باشد با تمامی این ها دادگاه فقط 2 سال زندان و 100 ضربه شلاق حکم کرد. الان پرونده بسته شده و احتمالا هنوز در زندان هست. آ
یا میتوان باز هم شکایت کرد چون کاری که با من کرد واقعا حکم اعدام دارد؟
من نمیدانم که او تازیانه خورده یا نه چطور میتوانم بفهمم که کی حکم شلاق اجرا میشود و آیا خودم هم میتوانم در زمان اجرای حکم آن جا باشم و مشاهده کنم؟

پاسخ ها :

شکایت تجاوز جنسی آدم ربایی لواط تجاوز جنسی اجرای حکم شلاق