مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عقد موقت بدون مدرک

سلام و عرض ادب
با اقایی عقد موقت 5ساله کردیم دفترچه رو نزد خودش نگه داشته به من نمیده، حق فسخ رو هم که میتونه از جانب بنده باشه رو نذاشتن امضا کنم. 5عدد سکه مهریه هم قید شده. حالا سوالم این است چطوری میتونم اقدام قانونی برای فسخ مدت باقی مانده کنم ، مهریه قید شده را هم اجرا بگذارم در حالی که ایشان عنوان میکنه باید تابع بی چون و چرای من باشی اجازه نمیدم فسخ کنی. ایا راه قانونی ای برای اثبات صیغه بدون دفترچه و فسخ ان هست؟

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

شما میتونید از اونجای که عقد کردید المثنی بگیرید اگه اونجا نداد یا اصلا ثبت نکردن با این شماره تلفن تماس بگیرید 09124421152