مشاوره حقوقی رایگان - کمک مالی پدر

با سلام. جوانی 43 ساله هستم. تک پسر خانواده و دارای سه خواهر که بنده فرزند ارشد خانواده هستم. به دلیل بیماری قادر به کار کردن در بیرون از منزل نیستم.. بنا به دلایلی در زیرزمین منزل پدری و تنها زندگی میکنم. اوایل پدرم ماهیانه مبلغی را به عنوان کمک خرجی به من میداد. اما الان این کار را با تاخیر انجام میدهد. به گونه ای که در فرایند دکتر و دارو به مشکل برخوردم. خواهرم از همسرش جدا شده و یک سال است بدون جاری شدن صیغه طلاق در منزل پدرم زندگی میکند. در حال حاضر پدرم بیشتر درامد خود را خرج نگهداریشان میکند و از کمک مالی به بنده سر باز میزند. به طوری که در فرایند دارو و درمان خود با مشکل مواجه شدم. حال میخواهم بدانم راه برون رفت از این مشکل چیست. در این فکر هستم که از پدرم شکایت کنم. اما مشکلات مالی این اجازه را به من نمیدهد. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

محدثه افشار

محدثه افشار :

بله ميتوانيد از طريق مراجع قانوني از پدر خود به عنوان اينكه موظف به پرداخت نفقه به شما هستن شكايت كنيد البته بهتر است از طريق ريش سفيدي اين كار حل شود.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به سن امکان شکایت از ایشان و دریافت نفقه را ندارید