مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه دستی ملک

با سلام خدمت وکلای عزیز و عرض خسته نباشید. اینجانب 8 سال پیش بابت دریافت بانک مسکن مجبور شدم سند ملکی پدرم رو به نام من کنم و در رهن بانک قرار دهم و با پول آن یک آپارتمان خریدم. خانم بنده بابت مهریه از طریق اداره ثبت اقدام به توقیف دو ملک نموده که ملک اول در اصل مال پدرم می باشد و هیچ ثمنی با چیز دیگری بین ما منتقل نشده است. اداره ثبت بابت در رهن بودن پرونده را مختومه نمود و دو ملک رو آزاد کرد. حالا خانم بنده از طریق دادگاه اقدام نموده آیا با تنظیم صلح نامه دستی و اقرارنامه وکالت نامه به پدرم میتوانم مانع توقیف ملک از طریق دادگاه شوم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
تا قبل از صدور حکم محکومیت از طریق دادگاه میتوانید انتقال را انجام دهید ولیکن بخاطر واشته بتشید شاید از حیث کیفری فرار از پرداخت دین نجات یابید ولیکن از جنبه حقوقی همسرتان میتواند دادخواست بطلان معاملات فی مابین شما را بخواهد