مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت در صورت اخراج

با سلام. اینجانب حدود 13 سال در نیروی انتظامی خدمت کردم و در سال 1393 به علت غیبت های مکرر با وجود تبرئه در دادسرای نظامی در کمیسیون 121 ناجا حکم معاف از خدمت رو به من دادند و پس از شکایت در دیوان عدالت، بار اول رأی به برگشت به خدمت برای من صادر شد ولی پس ازاعتراض ناجا به حکم دیوان، متاسفانه مجدداً رأی اخراج بنده رو تایید کردند. آیا امکان بازگشت به خدمت برای بنده وجود دارد؟ از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت در صورت اخراج بازگشت به خدمت ناجا اخراج به دلیل غیبت بازگشت به خدمت