مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

سلام
وقت بخیر
پسرم توسط افراد ناشناس موردضرب جرح قرار گرفته و متواری شدن.
پسرم به بیمارستان منتقل و هزینه پزشکی ایشان مبلغ پانزده میلیون شده است.
با راهنمایی مدد کاری و گزارش پلیس مبلغ 90 درصد را با بیمه سلامت محاسبه و مبلغ 10 درصد به پسرم میخورد.
ماسیصدهزار پرداخت و بابت الباقی شناسنامه و اسنادی دیگر گرو گذاشته تاپسرم ترخیص شود.
سوالم اینه ما میتونیم دیه پسرم از دولت یا بیمه سلامت بگیریم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
اگر ضاربان شناسایی شوند بله می توانید تمام هزینه دیه و تمام هزینه بیمارستان را دریافت نماید.
لطفا برای مشاوره بیشتر ساعت 6 الی 8 بعد از ظهر با این شماره تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید