مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص شرکت

سلام. بنده توسط سایت درج آگهی که آگهی زده بود با شرکتی آشنا شدم که در راستای کار خدماتی اینترنتی بود و سرمایه گذاری نمودم و بابت ضمانت سفته و قرارداد تنظیم کردم و حدود 7 ماه مرتب سود دریافت کردم که براساس متن قرارداد که ذکر شده که هر مقطع زمانی پول را خواستید یک ماه قبل اعلام کنید که این کار انجام شد ولی متاسفانه شرکت حدود دو ماه که امروز و فردا می کنه و سوال بنده این من می توانم پرونده را کیفری به جریان بیندازم

پاسخ ها :

بابک مرادی

جناب آقای بابک مرادی :

سلام. با توجه به شرحی که دادین تخلف قراردادی رخ داده و میتوانید حقوقی پیگیری کنید

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام
با عنایت به موارد بیان شده، بعید است موضوع جنبه کیفری داشته باشد