مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سیم کارت برای استخدام

سلام، وقت بخیر. میخواستم بدونم برای گزینش در نیروی انتظامی آیا سیم کارتی که به نام من نباشد و مثلا به نام دختر عمه باشد ولی دست من باشد. آیا اون هم پیگیری میشود؟
آیا چت های واتساپ هم کنترل میشوند؟ خواهش میکنم هر دو تا را جواب بدهید .خیلی ممنون.

پاسخ ها :

استعلام سیم کارت برای استخدامی ناجا سیم کارت به نام دیگری سیم کارت استخدام