مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت قراردادی

سلام، وقت بخیر.
ملک خود را با اجاره نامه عادی به مستاجر واگذار کردم که متاسفانه ایشان به چند مورد از تعهدات خود در قرارداد عمل نکرد و بنده هم با ارائه دادخواست حکم تخلیه را از شورای حل اختلاف گرفتم. مستاجر در جلسه رسیدگی شورا حاضر نشد و در حکم نوشته که غیابی و 20 روز در همان شعبه و 20 روز هم در محاکم حقوقی قابلیت درخواست تجدید نظر دارد.
بنده به استناد همان بند قرارداد که ایشان عمل نکرده و حکم تخلیه بر مبنای آن صادر شده، میتوانم مبلغی را بابت خسارت طلب کنم؟
سوال فعلی به شرح ذیل است:
1.مبلغ خسارت مورد مطالبه بالای 20 میلیون تومان هست پس در صلاحیت دادگاه هست. الان من قبل از قطعی شدن حکم میتونم دادخواست به دادگاه بدهم و حکم شورا را هم ضمیمه کنم؟ چون باید هزینه دادرسی بدهم و میخواهم مطمئن باشم که بابت قطعی نبودن آن برای من مشکل نشود.
2. مبلغ را میشه در دادخواست به صورت مقوم ذکر کرد؟ ممکن هست دادگاه به جای مبلغ خسارت مندرج در قرارداد همون مبلغ مقوم را حکم بدهد و به ضرر من بشود؟
3.خسارات وارده به ملک و هزينه هاي قبوض و شارژ و... و هزينه دادرسي را در دادخواست مطالبه وجه جزء خواسته های خود بیاورم؟ برای خسارات وارده به ملک باید جلب نظر کارشناس در مستندات دادخواست بیاورم؟
ممنونم از لطف شما عزیزان.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید قرارداد بررسی گرددتا بتوان در خصوص مطالبه خسارات اظهارنظر نمود
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید یا از طریق ارسال مدارک اقدام فرمایید