مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه سفید امضاء و چگونگی حکم این شرح حال

بسمه تعالی
استشهادیه
بدینوسیله اینجانبان امضاء کنندگان ذیل این استشهادیه که همگی مالکین مجتمع مسکونی ... واقع در ، کوچه ب............... بوده ، تماما شهادت میدهیم که در تاریخ 25/05/1399 مجتمع مسکونی که متعلق به خودمان بود را در طی تماس تلفنی که از مشاور املاک الف واقع در انتهای خیابان ..... و حضور در آنجا و پس از گفتگوهای بسیار بین 3 طرف ( فروشندگان ، مشاور املاک ، خریدار ) توافق نمودیم تا کل مجتمع مسکونی خود را بصورت کلیدی و به مبلغ 55 میلیارد تومان به شخصی که بساز بفروش بوده و صلاحیت و اهلیت داشتن وی ، جهت انجام معامله از هر نظر خصوصا ( شهرت و اعتبار و موجود بودن 70٪ ثمن معامله بصورت نقد در حساب ایشان و بمنظور پرداخت آنی 70٪ ثمن معامله به مالکین و پس از امضاء مبایعه نامه تجمیعی ) توسط مسئول مشاور املاک و برادرش (آقایان الف.ت و الف.ت ) و شخص واسطه ( آقای الف.الف معروف به ه. ) مورد تایید و تاکید 100درصدی قرار داشت بفروش برسانیم.
مشاور املاک و شخص خریدار با توجه به شب بودن زمان انجام معامله و خسته بودن خودشان به ما تاکید و اصرار به امضاء مبایعه نامه تجمیعی و بصورت سفید میکردند تا روز بعد متن آنرا طبق توافقات انجام شده نوشته و تکمیل نمایند و نسخه مربوط به مالکین را تحویل ایشان دهند. ما مالکین هم تحت تاثیر گفتار و رفتارهای مشاور املاک و خریدار قرار گرفته و فریب خوردیم و بدون دریافت هرگونه وجهی یا چیز دیگری، مبایعه نامه ای تحت شماره ........ را بصورت سفید امضاء نمودیم. (‌اعتماد نابجا به مشاور املاک و خریدار و اغفال شدن توسط آنان)
متاسفانه این یکی از شگردهای مشاوران املاک و اشخاص بساز بفروش میباشد که ما مالکان از آن آگاه نبوده و در کمال غفلت و ناآگاهی از این روشها و اعتماد به مسئول مشاور املاک ، بعنوان امین و امانتدار و نیز شخص واسطه و شخص خریدار ، فریب گفتار و رفتارهای متقلبانه تمامی آنان را خورده و مبایعه نامه شماره .... را بصورت سفید امضاء نمودیم ولی از روز بعد با تهدیدات و عدم وفای به عهد مشاور املاک و خریدار روبرو شدیم و مشاور املاک، بهیچ وجه حاضر به نشان دادن یا تحویل نسخه متعلق به مالکین نشد و با گفتارهای دروغ و رفتارها و مانورهای متقلبانه از دادن نسخه مبایعه نامه شماره ........ تا آخر امتناع میورزید. اما یک نسخه متعلق به خریدار را به شخص وی تحویل نمود تا خریدار که از متن مبایعه نامه آگاه بود بتواند علیه مالکین شروع به تهدید و اقدام نماید. کما اینکه هر دوی مشاور املاک و خریدار جهت فسخ مبایعه نامه و بقول خودشان ، بیخیال معامله شدن ، تقاضای 20٪ خسارت ، میکردند ، ما مالکین همگی تعجب نمودیم که این 20٪ را از کجا درآوردند و مطالبه میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟ که مسول مشاور املاک گفت : ما در مبایعه نامه 20٪ وجه تخلف نوشتیم یعنی 11 میلیارد تومان و در صورت عدم فروش آپارتمانهای خود ، از طریق شکایت در مراجع قضایی از شما میگیریم.
تا اینکه حدودا 3 هفته بعد از آن روز و در تاریخ 12/06/1399 ، با تهدیدات لفظی مشاور املاک و خریدار روبرو گشتیم که با ایجاد رعب و ترس در بین مالکین ، همه ما مالکین را تحت فشار روحی و روانی و رعب حاصل از پرداخت 11 میلیارد تومان خسارت به خریدار قرار داده و گفتند 2 راه دارید 1- پرداخت 20٪خسارت 2- فروش ملک خود به خریدار
مالکان با توجه به عدم آشنایی با قوانین کیفری و حقوقی این تهدیدات و از ترس پرداختن خسارت11 میلیارد تومانی مطالبه شده توسط مشاور املاک و خریدار و با توصیه شخص مشاور املاک، راه دوم را انتخاب کرده و ایشان با اخذ امضاء ذیل 10فقره مبایعه نامه معمولی جدید که هر کدام نیز توسط مشاور املاک ، با متنی متفاوت نوشته شده و حتی در بعضی از آنها اجازه حق فسخ را از فروشندگان سلب نموده و همچنین شخص مشاور املاک چکهای خریدار را نزد خود نگاهداشته و به فروشندگان نداده و نمیدهد تا کسی نتواند آنها را برگشت کرده و معامله را فسخ نماید، مجددا به بنفع خریدار عمل نموده و باعث اغفال مالکان گردیده است.
حال ما مالکین و فروشندگان ، متوجه موضوع شده ایم که مشاور املاک از دوستان صمیمی خریدار بوده و با گفتار و رفتار و مانور های متقلبانه هدفمند و هدفدار و اظهارات فریبنده و دروغ پی در پی ، در معامله بنفع خریدار تبانی و عمل نموده و بعدا مطالب دیگری در مبایعه نامه سفید امضاء شماره ......... نوشته، که تماما بنفع خریدار و بضرر فروشندگان بوده است و با این ترفندهای متقلبانه، از حسن اعتماد و نیت مالکان به خودش و خریدار، نهایت سوء استفاده را نموده و اموالشان را از تملک و اختیارشان با مانورهای متقلبانه خارج و بنام خریدار و در تملک ایشان قرار داده است که این عملکرد متقلبانه طرفین ( مشاور املاک و خریدار ) موجبات وارد شدن ضرر و زیان هنگفتی به خریداران گردیده است.

حال ما فروشندگان چکار میتوانیم بکنیم. از وکلای محترم که پاسخ روشن بدهند بینهایت سپاسگذارم.

پاسخ ها :

مبایعه نامه سفید امضا سوء استفاده از مبایعه نامه سفید امضا شکایت از مشاور املاک ملک