مشاوره حقوقی رایگان - سيم كارت سرقتي

با سلام و خسته نباشيد
من خانمي ٢٢ ساله هستم چندسال پيش يك سيمكارت گرفتم و دزد كيفمو زد، اصلا يادم نبود سيمكارت داخل اون كيفه
الان برام يه احضاريه از كلانتري اومده كه كسي ازم شكايت كرده بخاطر رديابي گوشي كه سيمكارت من داخلش استفاده شده بوده

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مراجعه و ادای توضیحات و ارایه کدارک و تقاضای شناسایی و ردیابی شماره سریال کوشی که با ان تماس گرفته شده