مشاوره حقوقی رایگان - معافیت اختلال شخصیت مرزی

سلام خسته نباشید، من سال 96 به علت فرار از خدمت به زندان رفتم و به دستور قاضی از زندان به بیمارستان فرستادنم برای معافیت، که در آن جا معاف دائم اختلال شخصیت مرزی بخش 5 بند 3 شدم، در حالی که من هیچیم نبود
سوال بنده این بود برای دریافت پاسپورت به مشکلی بر نمیخورم؟
و اینکه گواهیناممو حین خدمت گرفتم 13 ماه هم خدمت کردم الان برای تمدید به مشکل بر نمیخورم؟ جریمه های گواهینامم همشون نبستن کمربندو این چیزاس رانندگی پر سرعت و خطرناک نیست و الان نه قرصی میخورم نه مشکل روانی دارم
ممنون میشم پاسخ بدید دوستان مچکرم

پاسخ ها :

دریافت پاسپورت در صورت معافیت اختلال شخصیت مرزی دریافت گواهینامه در صورت معافیت اختلال شخصیت مرزی معافیت اختلال شخصیت مرزی گواهینامه پاسپورت