مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

حکم تجاوز به عنف چیست؟

پاسخ ها :

حکم تجاوز به عنف مجازات تجاوز به عنف تجاوز به عنف

سوالات مرتبط

تجاوز به عنف ( لواط )
4 پسر به یک پسر تقریبا سنشان 15 سال میباشد تجاوز کرده و فیلم آن را پخش کرده اند. مفعول داد میزند و آنها را به خدا قسم میدهد. میگوید ولم کنید . در حین تجاوز دوربین دقیق دخول را نشان میدهد . و همزمان دا...
تجاوز به عنف
حکم تجاوز به عنف چیست؟...
تجاوز به عنف
سلام خواهش میکنم با دقت بخونید من 4ماه با یه پسری دوست بودم ک افغان بود یه روز گفت بیا محلمون ببینمت چون قبلا رفتم محلشون چرخیدیم تو پارک بودیم رفتم وقتی رفتم اونجا گفت سیگارم مونده خونه رفیقم و خلاصه...
ثبت مجدد پرونده
سلام وقت بخیر. من ی پرونده تجاوز به عنف دارم در دادگاه کیفری ک بعد از چند جلسه حکم براعت صادر شد ولی اعتراض زدم و الان پدر همون اقا ک من ن از اون شماره دارم ن ایشون دیدم از من شکایت کرده و من چند با...
شکایت تجاوز به عنف
پرونده با علت طرح رسيدگي به لحاظ نقض مرجع عالي نسبت به اتهام تجاوز به عنف ثبت گردید این متن در اطلاع پرونده شکایت بنده هست معنی اش رو لطفا بگید؟...