مشاوره حقوقی رایگان - ابهام در صدور دستور تخلیه

با سلام و عرض ادب؛
احتراماً بنده در سال گذشته اقدام به خرید ملک نموده و به دلیل کمبود نقدینگی، تاریخ 1399/03/22 آن را اجاره دادم. حال با توجه به سررسید تاریخ اجاره و نیاز شخصی با مستاجر در خصوص تخلیه صحبت نمودم که ایشان به بهانه کرونا و سایر بهانه ها قصد تخلیه ندارند. فلذا بنده دادخواستی مبنی بر صدور دستور تخلیه فوری تنظیم و ثبت نمودم. مشکل اصلی این است که نسخه اجاره نامه نزد بنده دارای امضای 2 شاهد و نسخه در اختیار مستاجر دارای امضای یک شاهد است (علت هم این است که به دلیل مشغله کاری همزمان اجاره نامه ها امضا نشده اند. ابتدا بنده به دفتر املاک مراجعه و دو نسخه را امضا نمودم و همسر بنده نیز به عنوان یکی از شاهدین نسخ را امضا نمود...سپس در وقت دیگری مستاجر به دفتر املاک مراجعه و نسخ را امضا و نسخه مربوط به خود را تحویل گرفت. نهایتا بنده جهت دریافت نسخه خود به املاک مراجعه و موضوع عدم امضاء دو شاهد را به مشاور املاک یادآور شدم. ایشان هم گفتند شاهد دوم نیازی نیست و برای دلگرمی بنده آن را به امضای یکی از مشتریان دفتر به عنوان شاهد دوم رساند)...حال سوال اصلی این است که این موضوع مانع از صدور دستور تخلیه می گردد یا مرجع قضایی صرفا به همان نسخه بنده اکتفا و رای را صادر می کند؟ پوزش فراوان بابت اطاله کلام

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر مستاجر ایراد نکند دستور تخلیه فوری داده میشود اما اگر مستاجر آگاه به این مساله باشد و ایراد کند در موزد عدم وجود شاهد دوم باید حکم تخلیه صادر شود