مشاوره حقوقی رایگان - آب زمین های کشاورزی

باعرض سلام. ما در روستا زندگی میکنیم و قطعه زمین هایی داریم که سند ندارند و به صورت اجداد به ما رسیده اند و آب این زمین ها از رودخانه است. حال به دلیل خشکسالی قسمتی از رودخانه آب دارد. (حدود 800 متر بالاتر از زمین ما ) ولی شخص دیگری اجازه استفاده ما از آب را نمیدهد. آیا ما هم حق استفاده از آن را داریم یا خیر؟

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..اراضی شما تا حدی که به روش سابق مشروب میشدن میتونن استفاده کنن..قسمتی از رودخانه که مورد استفاده شما بوده واب‌زمین شما را تامین میکرده اگر خشک شود شما حقی به سایر قسمتها ندارید