مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص هویتم با تست دی ان ای بفهمم که پدرم کیه

باسلام من زنی 30ساله هستم که وقتی به دنیا اومدم پدرم و مادرم از هم جدا شدن پس از طلاق هردو ازدواج کردن مادربزرگم منو بزرگ کرده. مادرم قبل ازدواج با پدرم نامزد مردی بوده رابطه داشته با اون شخص. از فامیل های نزدیک شنیدم که پدر واقعی من کس دیگریس یعنی همون نامزد مادرم. در طول این سی سال پدرم را چند سال یک بار میدیدم ولی هیچگونه پدری در حقم نکرد و سرد بوده بام. نمیتونستم مشکلمو به کسی بگم یا باز گفت کنم این حرفو. میخام بفهمم که پدر واقعی من کیه این حق رو دارم که بفهمم پدرم کیه. چکار کنم چطور بفهمم. از شما خواهش میکنم به من کمک کنید که چطور هویتم رو پیدا کنم. ممنون❤️

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است حضوری به دفتر وکیل مراجعه کنید