مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از زنده بودن پدر

با سلام. پدر من مدت 20 سال هست که در کانادا زندگی می کند و الان به مدت 5 سال است با بنده که تنها فرزند همسر اول ایشان هستم قطع ارتباط کرده اند. چگونه میتوانم از زنده بودن ایشان مطلع شوم و همچنین در صورت فوت ایشان با توجه به این که ایشان مقیم آن کشور هستند، به من ارثی تعلق میگیرد یا خیر؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از نظر ارث بله به شما ارث حواهد رسید ولیکن از حیث فوت باید از طریق سفارتخانه. اقدام کنید