مشاوره حقوقی رایگان - بطلان دعوی خواهان

با سلام. بنده مکانیک موتور هستم و با موتور مشتری که در حال تست بودم تصادف کردم. موتور توسط مامورین به پارکینگ انتقال داده شد و بعد از یک سال و نیم صاحب موتور از دست من شکایت کرد و محکوم به استرداد موتورسیکلت شدم. قاضی نامه آزادی موتور سیکلت را به من داد و وقتی که به پارکینگ رفتم موتور سیکلت نبود. به گفته دروغ صاحب پارکینگ موتورسیکلت به مزایده رفته است و به خاطر نبودن موتور سیکلت محکوم به استرداد مال شدم و چون موتور سیکلت موجود نبود، کارشناس 15 میلیون قیمت موتور را تخمین زد و من درخواست تقسیط دادم و قسط بندی شد. دوباره مالک موتور اعتراض نمود که حکمی که صادر شد در زیر مشاهده می کنید و من هم از دست مسئولین پارکینگ شکایت کردم و تبادل لایحه دادم و در همان شعبه در حال بررسی و در حال پیگیری است و طی نامه‌ای از طرف شورای حل اختلاف به ستاد ترخیص بردم و ستاد ترخیص بعد از استعلام گفته است موتور سیکلت به مزایده نرفته است.
دیروز جواب نامه را به شورا دادم و رای دادگاه در این پرونده آقای م.و فرزند ق دادخواستی به طرفیت آقای ر.ق فرزند م به خواسته تجدید نظر خواهی از دادنامه شماره ‌‌‌1... صادره از شعبه دوم شورای حل اختلاف نکاکه متضمن صدور حکم مبنی بر تقسیط در محکوم به مندرج در دادنامه شماره ... همان شعبه از شورا بوده است، مطرح کرده است دادگاه با عنایت به این که محکومیت تجدید نظر خواه خوانده مسبوق به دریافت مال بوده است لذا در این پرونده اصل بر ملائت ایشان بوده و تجدید نظر خوانده میبایست ثابت نماید که مال دریافت شده تلف شده است که در این پرونده تجدید نظر خوانده برای اثبات این ادعا به گواهی گواهان استناد کرده است و گواهان اصلا اطلاعی در خصوص علت محکومیت خواهان و اینکه مال دریافتی تلف شده است یا خیر اطلاعی نداشتند لذا دادگاه مستندا به ماده 358 قانون آیین دادرسی مدنی و با استناد به ماده 7 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی و با استناد به مواد 197 قانون آیین دادرسی مدنی و مواد 1257 و 1258 قانون مدنی دادنامه تجدید نظر خواسته را نقض و حکم به بطلان دعوای خواهان نخستین صادر و اعلام میگردد رای صادره قطعی است.

پاسخ ها :

بطلان دعوی خواهان نقض دادنامه تجدید نظر خواسته بطلان دعوی تجدید نظر