مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام خودرو

با عرض سلام. بنده یک سال پیش از برادرم خودرویی را خریداری کردم و بین ما برگه ای با امضای دو شاهد نوشته شد. (قولنامه دستی). بنا شد برویم محضر و محضری کنیم. الان میگوید برویم محضر من یک وکالت تام بدون تاریخ به تو بدهم و دنبال کارهای فک پلاک برو. آیا با وکالت تام محضری مالک ماشین من هستم و ایشون دیگر مالک نیست و خودشون اصرار دارند فک پلاک نکنم. میخواهم بدونم من با وکالت تام محضری که به من میدهد مالک خودرو حساب میشوم یا تا زمانی که برگه سبز به نام ایشون هست من مالک نیستم. آیا با وکالت دادن نام به من ایشون دیگر صاحب ماشین نیستند و من مالک شناخته میشوم یا خیر؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. خیر وکالتنامه بیع نیست. بهتر است انتقال رسمی انجام دهند.