مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره ملک مسکونی

سلام. تاریخ اتمام قرارداد اجاره ملک مسکونی آخر اردیبهشت بود و موجر درخواست افزایش دو برابری اجاره بابت تمدید داده با توجه به این که اینجانب 4 سال در این منزل مستاجر بوده ام و هر سال به اجبار بیشتر از 60 درصد افزایش اجاره داشته ام، آیا میتوانم با پرداخت افزایش 20 درصد در پایان ماه اول درخواست تمدید بدون قرارداد جدید داشته باشم؟ لازم به ذکر است موجر صاحب چندین ملک دیگر به عنوان موجر می باشد و این ملک را به نام فرزند مجرد خود کرده است و به خاطر اعتراض عنوان نموده که خودم قصد سکونت در این منزل را دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر نتوانید نه قراداد با توافق با موجر طبق درصد اعلامی و نه طبق مصوبه کرونا با 25 اجاره را تمدید کنید و موجر راه گریزش را پیش بینی و اعمال کرده بقیه از طریق توافق با موجر است.