مشاوره حقوقی رایگان - رد واخواهی

سلام من یه واخواهی زده بود بعد رد شد الان 20 روزش گذشته باید چکار کنم جلب می نویسه قاضی اخه بدهکار نیستم به جز اعسار کاری میشه کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام تا بنده و همکاران از جزییات پرونده شما و موضوع مطلع نباشیم نمی توانیم راهنمایی مفیدی بکنیم. چنانچه دلیل جدیدی بر بیگناهی خود دارید اعاده دادرسی کنید.

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

بدهکار نبودی محکوم نمیشدی ویا نتونستی دفاع کنی واخواست رد بشه. میتونی دادگاه تجدیدنظر اعتراض کنی آگه اونا هم رد کنن اون موقع برات اجراییه میاد. اون زمان میتونی اعسار بدی

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.تجدید نظر خواهی.یاالله

یک وکیل

سلام
اگر ابلاغ صحيحا شده باشه تنها راه أعسار هست

مجتبی کمالی

جناب آقای مجتبی کمالی:

باسلام شما حق تجدید نظرخواهي دارید ظرف 20روز از تاریخ ابلاغ رای واخواهی مضافا اینکه اعسار امر حدوثی هست برای طرح دادخواست اعسار شما منع قانونی نیست

علی بهرآسمانی

علی بهرآسمانی:

ظرف 20روز از تاریخ ابلاغ رای واخواهی مضافا اینکه اعسار امر حدوثی هست برای طرح دادخواست اعسار شما منع قانونی نیست