مشاوره حقوقی رایگان - رای کمیسیون عالی پزشکی سپاه

با سلام. بنده عضو رسمی سپاه پاسداران می باشم. بنده به دلیل بدخیمی بیضه راست مورد جراحی قرار گرفته و بیضه راست را از بدن من خارج کرده اند. شیمی درمانی کرده ام و ادامه مراحل درمان را در پیش رو دارم. کمیسیون بدوی بنده رو جهت تعیین وضعیت خدمتی به کمیسیون عالی پزشکی سپاه معرفی نموده است. میخواستم بدونم رای کمیسیون پزشکی در رابطه با بیماری چی هست؟ ممنون از این که راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

کمیسیون در این موارد با توجه به نوع و درصد عارضه تصمیم میگیرد که معافیت از خدمت به شما تعلق بگیرد یا معاف از رزم به اصطلاح؟