مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه به دلیل پاس نشدن چک

سلام. ملکی توسط فروشنده به خریدار و در قبال دریافت بخشی به صورت نقد و مابقی به صورت چک واگذار شده است. همزمان فروشنده به خریدار وکالت نامه ای جهت سهولت در امر سایر نقل و انتقالات را نیز می دهد. قبل از فرارسیدن موعد چک خریدار ملک را به شخص دیگری واگذار میکند و در زمان مقرر چک را تادیه نمی نماید. با توجه به این که روی ملک مزبور نقل و انتقالات متعددی طی زمان 3 سال انجام شده است و در نهایت خریداران انتهایی برای ملک مزبور (آپارتمان 18 واحدی) سند تک برگ نیز دارند.
فروشنده اولیه با توجه به شرط مندرج در مبایعه نامه ( پاس نشدن چک موجب فسخ قرارداد می شود) رای به انفساخ مبایعه نامه گرفته است. حال تکلیف سایر خریداران و معاملات بعدی با توجه به این که ایشان سند قانونی و تک برگ نیز دارند، چیست؟
دادخواست خواهان (فروشنده اولیه) ابطال سند ملکی میباشد.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. امکان ابطال وجود دارد.