مشاوره حقوقی رایگان - حقوق قراردادها

سلام. قراردادی باعنوان مشارکت در فروش نرم افزار منعقد گردیده است. در این قرارداد طرف اول با عنوان پدید آورنده ایده پردازی طراحی و پیاده سازی نرم افزار را بر عهده دارد و طرف دوم قرارداد وظیفه بازاریابی و فروش را عهده دار بوده است. در حال حاضر طرف دوم قرارداد ایده و طرح توسعه نرم افزار را به طرف اول اعلام نموده و مستند سازی و تدوین دستور العمل ها را نیز انجام داده است. ( با توجه به تبصره 2 ماده 2 قانون حمایت از پدیدآورندگاه نرم افزار) آیا حقوق مادی قرارداد منتسب به طرق دوم قرارداد می باشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولاحق نشر، عرضه، اجرا و حق بهره برداری مادی و معنوی نرم افزار رایانه‌ای متعلق به پدید آورنده آن است. وپدید اورنده در اینجا طرف دوم است هرچند بعنوان بازاریاب بوده وولیکن حقوق ماده تا 30 سال متعلق بوی است ومیتواند انرا ثبت نماید