مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش

سلام
پول پيش منزلی که دقیقا ٧ روز دیگه موعد خالی کردن میباشد، به نام خودم است، ولی الآن همسرم ادعا دارد که پول برای من است در حالی که در شرف جدایی هستیم و مهریه و نفقه و اجرت المثل و همه را به اجرا گذاشته و حتی با مراجعه به بهزیستی میخواهد دختر ٧ ساله ام را بگیرد،
و من بیکار هستم و غیر از پول پیش چیزی دیگر ندارم، یعنی با دخترم باید کارتن خواب بشم،
راهنمایی کنید و ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه قرارداد اجاره بنام شما باشد ،صاحبخانه باید پول را به شما بدهد