مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اجرایی

با سلام و احترام ‌‌‌؛ ما آپارتمانی رو با شرط پارکینگ بدون مزاحم پیش خرید کردیم. هنگام تحویل فروشنده به ما یک پارکینگ مزاحم دار داد و ما نیز با دادخواست الزام به ایفای تعهد از ایشان شکایت کردیم. دادگاه نیز فروشنده را محکوم به تحویل یک پارکینگ بدون مزاحم به ما نموده است. ولی در قسمت اجرای حکم به بهانه این که فروشنده همه واحدهای ساختمان را فروخته و پارکینگی موجود نیست چند ماه بدون هیچ نتیجه ای پرونده ما معطل مانده است و تنها راهنمایی دادورز هم این بود که برید دادخواست خسارت مالی بدید. ما سه سال درگیر ثابت کردن حقمان بودیم و حالا باید چند سال درگیر گرفتن خسارت مالی باشیم. آیا می تونیم طبق ماده 47قانون اجرای احکام مدنی درخواست توقیف اجرایی اموال محکوم علیه کنیم و با این کار زودتر به حقمون برسیم.

پاسخ ها :

احسان عباسی چقاگلانی

جناب آقای احسان عباسی چقاگلانی :

سلام. مستفاد از ماده 212 قانون مدني و ماده 46 قانون اجراي احکام مدني در موردي که محکوم‌به عين کلي بوده و وصول آن از محکوم‌عليه ميسر نيست، بايد قيمت حين‌الادا از محکوم‌عليه وصول شود. شما با درخواست از دادرس اجرای احکام تقاضای ارجاع به کارشناسی جهت ارزیابی نمایید.