مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز بدون مجوز شهرداری

سلام.
همسایه بنده در تهران واقع در کوچه ای 3 متری اقدام به ساخت 4 طبقه بدون مجوز ساخت و پروانه کرده است که موجب مشرفیت و سایه اندازی به ملک بنده شده است. شهرداری قدرت اجرایی لازم برای مقابله با ایشان را ندارد و تاکنون نتوانسته جلوی ساخت این ملک را بگیرد. برای شکایت خصوصی در دادگاه باید چه نوع دادخواستی بنویسم؟

پاسخ ها :

لیلا آقا محمدی

لیلا آقا محمدی :

سلام
سؤال واضح نيست
اگر شكايت خصوصي ، جزايي باشد ، در فرمت عادي و اگر حقوقي باشد در دادخواست كه البته در حال حاضر اين فرمتها در دفاتر الكترونيك قضايي پيش فرض و آماده است