مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قراردادی فرزند جانباز

با سلام. بنده فرزند جانباز زیر 25 درصد و جزء فرزند نیرو مسلح می باشم که 5 سال است به صورت قراردادی در شرکتی که وابسته به سپاه می باشم مشغول به کار می باشم. برای تبدیل وضعیت باید مراحل استخدام طی شود مصاحبه و معاینات پزشکی؟
بنده از لحاظ دندان مشکل دارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مصوبه جدید مجلس برای تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی، قرارداد کار معین و شرکتی ایثارگر بدین قرار است که طبق ضوابط و مقررات بند الحاقی 1 تبصره 21 بودجه 1400 که امروز به تصویب مجلس رسی در راستای اجرای بند (ذ) ماده (87) قانون برنامه ششم توسعه، دستگاه‌های مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوب 3 / 4 / 1386 با اصلاحات و الحاقات بعدی مکلفند، نسبت به استخدام و نیز تبدیل وضعیت استخدامی کلیه مشمولان ماده (21) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران با اصلاحات و الحاقات بعدی که با عناوین مختلف در دستگاه­‌های موضوع قانون مذکور شاغل هستند و رابطه شغلی آنها به صورت پیمانی، قرارداد انجام کار معین یا شرکتی می‌باشد و یا از محل اعتبارات جاری و تبصره ماده (32) و ماده (17) قانون مدیریت خدمات کشوری و اعتبارات طرح­‌های عمرانی و یا سایر عناوین از جمله حاکمیتی و تصدی‌گری موضوع بندهای (الف) و (ب) ماده (45) قانون مدیریت خدمات کشوری خدمت نموده و یا می­‌نمایند با طی مراحل گزینش و با رعایت تبصره 2 بند (و) ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه به صورت استخدام رسمی اقدام نمایند. اعتبار مورد نیاز این حکم از محل ردیف 88-550000 به مبلغ 5000 میلیارد ریال در اختیار دستگاه‌های اجرائی ذیربط قرار می گیرد.