مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده

سلام. تقریبا 10 سال پیش پدر من درگیر یک پرونده بود که دوست او از پدرم تقریبا 14 سال پیش مبلغ 20 میلیون کلاهبرداری کرده بود و پدر من از ایشان رسید و دست نوشته دار داشت و اقدام کرد و ایشان را بازداشت کرد اما همان 10 سال پیش ظاهرا با خریدن قاضی و رشوه دادن بدون اطلاع ما آزاد شد.حالا این آقا با ما ارتباط دارد و میگوید من بدهکار نیستم ولی پدرم گفت که طلبم را به نرخ روز از شما میگیرم و پرونده را به جریان می اندازم. حالا ممکن است که پرونده امحا شده باشد و سود و زیانی دست ما را نگیرد؟ چون 20 میلیون برای 14 سال پیش بوده ولی امروز بیشتر شده است

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بایستی اطلاعات دقیق در خصوص اینکه ایا قرار یا حکم صادر شده است ارائه دهید. موضوع باید دقیق بررسی شود چون ممکن است امکان مطالبه از طریق حقوقی وجود داشته باشد.