مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

با سلام،ممنون از شما که وقت میزارین مطالعه میکنین،
خدمتتون عرض کنم پدر بنده 8میلیون تومان چک سررسید1382 از کسی طلب داشت و شخص فراری بود، و پدر من سال 1394اقدام کردن و روزنامه هم دادن و پرونده سال 1399به اجرای احکام رفت و همان سال شخص پیدا شد و اتومبیل شخص توقیف شده، رای برای ما به صورت غیابی همراه خسارت تاخیر تادیه 220میلیون صادر شده، ولی شخص مقابل اعتراض زده و پرونده ما رفته تجدید نظر،سوال اولم این هست که حدودا چقدر طول میکشه پرونده ما در تجدید نظر بررسی شود و رای نهایی صادر شود؟ (تهران.بعثت)
و اینکه شخص مقابل اعتراض زده به خسارت تاخیر تادیه که خیلی سال از روش گذشته و گفته نباید این مقدار باشه، چون من جایی هم شنیده بودم بعد از گذشت 10سال از چک خسارت تاخیر تادیه محاسبه نمیشه ولی خدارو شکر برای ما به صورت رای غیابی از تاریخ سررسید تا تاریخ وصول صادر شد، ایا امکان داره رای عوض بشه و خسارت تاخیر تادیه انقدر محاسبه نشه؟
با تشکر از این وقت گذاشتین.

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بله امکان حذف خسارت تاخیر تادیه وجود داشته و طبق قانون تجارت به چک مرور زمان 5 ساله تعلق می‌گیرد اما برخی قضات بدان توجه ندارند ولی در کل قاضی اگر قایل به حذف خسارت تاخیر باشد باز جای دفاع برای ابقای خسارت وجود دارد